Как да отключим късмета

  • 01 ноември 2016 11:52

  • 20339
  • 0
Как да отключим късмета
© Getty Images

Има най-различни методи за отключване на късмет, като любопитен факт обаче е, че нашата ритуална църква също предлага ритуал, чрез който можете да отключите късмета си, разказва пред в. "Телеграф" ясновидецът Роберто Методиев.

Ритуалът се извършва много рано сутрин, като идеята му е човекът, който смята, че късметът му е заключен, да отключи църквата пръв заедно с клисарката, която обгрижва храма. Това се препоръчва да се направи поне три пъту, като се смята, че след това трябва всчки неща, с които сте имали проблеми и сте смятали, че не се получават, да потръгнат в положителна посока.

Най-разпространеният ритуал всъщност, който се практикува от повечето магове и хора с някакви способности, е отключване на късмет посредством катинар. За целта е необходим катинар, когато се купува, да не се отключва и да не се пробва от продавача дали работи. Необходимо е и светена вода, в някои случаи захар и мед. Тайната на отключването на късмета е в изричането на конкретни магически думи и молитви върху катинара и върху водата. След като се отключи катинарът, ключът се изхвърля от човека, на когото е напрвен ритуалът в река, а катинарът се оставя на конкретно място в дома на човека. След този ритуал се отива в църква и се оставя бяла кърпа или нещо сладко на иконата на Дева Мария като дар и знак за благодарност към всички ангели и архангели за възможността да се промени животът на човек.

Ритуалите се правят само от специалист.

Последвайте канала на

Novini.bg
20339 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини