вторник, 30 юли 2013 г.

Ритуали за успех

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА НАЧАЛО

Как да привлечете повече пари с помощта на народните поверия

Някои народни вярвания, които могат да увеличат семейния бюджет

Как да привлечете повече пари с помощта на народните поверия     Ако искате да забогатеете, при това колкото се може по-бързо, не трябва да пренебрегвате народната мъдрост, заложена в поверията за парите. Предлагаме ви полезна информация, която ще ви помогне както да запазите и да умножите наличните си пари, така и да привлечете много повече. 
     Ако искате да се радвате на отлично финансово благосъстояние, вие в никакъв случай не трябва да бързате да харчите получената заплата за един ден. Според поверието, вие дори не трябва да броите получените пари! Просто трябва да си ги занесете у дома и да им дадете възможност те да “пренощуват” там. Едва след това можете да ги преброите и харчите.
     Казват, че парите привличат повече пари към себе си. Затова си запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година. Познавачите заявяват, че колкото по-дълго я пазите у дома си, толкова повече пари ще привлечете.
     Използвайте червения цвят – това е силен начин за привличане на пари. Затова най-добре е вашето портмоне да бъде червено. А за да засилите действието на поверието, носете в портмонето си хартия с червен цвят.
     Създайте си навика всеки път на излизане от дома си да оставяте до огледалото в антрето банкнота, така че тя да се отразява в огледалото. Това ще помогне за умножаването на вашите пари дори във ваше отсъствие.
     Вие можете да извлечете полза и от това, ако сте взели от някого пари назаем. Връщайте парите сутрин, а не вечер, и тогава вашите пари ще се множат. Парадоксално е, но поверията препоръчват по-често да даваме и по-рядко да вземаме пари назаем
     Съществува поверие, което свързва многото пари с новия месец. Според него, в самото начало на новия месец, вие трябва да подрънкате с монети. И тогава вашето благосъстояние ще расте едновременно с месеца.
     Трябва да се отнасяте много внимателно с парите, които се намират във вашето портмоне. Те трябва да са добре подредени във възходящ или низходящ ред, т.е. според тяхната стойност.

Ритуали за предизвикване на късмет

За да ви съпътства късметът винаги, ще са от полза ритуали за късмет, проверени от поколения хора. В неделя вечерта, след залез слънце, намерете бреза и откъснете малко от ципата, която покрива кората. В понеделник, точно когато слънцето изгрява, вземете парченцето, вдигнете го къмслънцето и кажете седем пъти: „Вместо зло – само късмет! ” Завийте парченцето в малък къс червен плат и го сложете в джоба си или близо до тялото си. Носете го със себе си през цялата седмица и късметът ще е на ваша страна.
Късметът ще ви съпътства и ако станете рано, преди изгрев слънце, и излезете от дома си, когато навън има още роса. Преди да излезете, хвърлете над главата си половин шепа пшеничени зърна. Разходете се около дома си. След това можете да изтупате главата си и да се приберете. Енергията от зърната ще привлече късмета към вас.
Има и друг ритуал за привличане на късмета. Той е свързан с прясно мляко. Вечерта налейте една чаша прясно мляко в плитка купа, наведете се над нея и кажете три пъти: „Късметът ще е утре с мен! ” Оставете млякото на хладно. На сутринта, преди да излезете от дома си, измийте ръцете си с млякото.
Друг ритуал за привличане на късмета се прави само при намаляваща луна. Вземете старинна сребърна монета, носете я в джоба си през деня и вечерта, щом се покаже луната, я вдигнете срещу лунните лъчи. Оставете монетата близо до прозореца, за да я огрява луната цяла нощ. Носете три дни монетата в десния си джоб и късметът ще е дълго време с вас.
Ако късметът ви е необходим спешно, легнете в тъмно помещение и затворете очите си. Представете си късмета във вид на покривало от разноцветни топчета. След това си представете самите вас до покривалото. Представете си как покривалото се превръща в дълга пътека, която свършва някъде в далечината. Тръгнете по пътеката и направете седем крачки. Отворете очи и бъдете сигурни, че късметът е вече с вас.

Един съвсем лесен ритуал за привличане на пари Започнете по време на новолуние и го изпълнявайте до пълнолуние. Нужни са ви голяма зелена свещ и свещник. Затворете очи, дишайте бавно и спокойно, докато почувствате, че сте напълно отпуснати. Представете си, че сте обградени с кълбо бяла енергия. Успокойте мислите си и ги съсредоточете към своята цел - привличане на пари. Започнете да си представяте как парите влизат в кълбото от бяла енергия. Как вие ги привличате по начина, по който магнитът привлича железните стружки. Представете си това толкова ясно, колкото можете. Усещайте движението на парите. Вземете свещта с двете си ръце и здраво я стиснете. Представете си как вашата вътрешна сила се слива със съзидателната сила на Вселената. Свещта се явява този символ на сливане. През това време казвайте следното: 'Потоци от пари текат в моя живот. Това не вреди на никого'. Продължавайте да си представяте, как парите идват към вас от всички страни, сякаш носени от вятъра. След това запалете свещта и продължавайте да повтаряте същите думи. Оставете свещта да догори цялата. Изгаряйки, тя освобождава енергията, която вие сте създали и тази енергия ще носи парите във вашия живот. Чек за получаване на пари По време на пълнолуние напишете си чек за получаване на пари. Напишете датата и своето пълно име. Вместо сумата оставете празно място (можете да пишете и определена сума, но преди това трябва да разберете какъв е размера на вашия вътрешен портфейл. Това значи, че вие можете да получите само толкова пари, колкото си позволите да имате. Следете за вътрешното си усещане като започнете с неголяма сума и постепенно я увеличавайте. Сумата, при която почувствате неудобство, струва ви се че не можете да я получите - това е вашият предел. Започнете постепенно да я увеличавате, като за целта я напишете върху лист хартия и я поставете на видно място. Всеки път, когато минавате покрай нея и вашият поглед попадне върху листа си помислете - аз получавам ..... лева месечно/седмично/дневно - изберете това, което ви харесва). Най-отдолу на чека поставете номер, дата и подпис. След това го приберете на място, където никой няма да може да го намери. Ще получите желаното в продължение на 7 дни. Или ще получите компенсация във вид на предмети, успех или добри новини. Има и още един начин да привлечете богатството на ваша страна, като използвате силата на руните. За благополучието на всеки човек, отговаря отделна руна. Ако желаете, бих могла да ви я изработя. И още един съвет - винаги, когато искате да получите нещо, пожелавайте и това да не причини вреда на никого (т.е. всичко да бъде благоприятно за всички). И не посочвайте всеки път начина, по който да дойдат парите към вас. Най-добре е да позволите на Вселената да прояви своето разнообразие.

Едрата банкнота привлича парите в къщата ви


За да не “изтичат” парите от къщата ви, не харчете и един лев в деня на заплатата си.
Цялата взета сума трябва да пренощува в къщата. Едра банкнота, получена в началото на годината, трябва да бъде запазена – тя привлича парите към вашия дом.
Според много вярвания парите няма да влязат в портмонето ви, ако подсвирквате в къщата си или на работа, а също така ако събирате трохите от масата с ръка.
Ако дадете назаем сол на съседката, благополучието ще си замине от дома ви ще се пренесе у съседите ви.
За да привлечете парите към къщата, метлата трябва да стои винаги с дръжката надолу. Не взимайте пари назаем в понеделник, не давайте във вторник и не връщайте дълг в петък.
Повишение на заплатата можете да искате само в сряда. Когато взимате или давате назаем, това трябва да става сутрин, защото всяко даване или взимане на пари вечер води до разорение.
Опитвайте се да давате назаем – така парите ще се върнат при вас, вместо да взимате от някого. Не дръжте пари в дрехи със скъсани джобове или скъсани копчета.
В портмонето ви винаги трябва да има поне една монетка. В най-малкото отделение на портфейла си съхранявайте банкнота от един долар, сгъната на триъгълник.
Добре е в портмонето ви да има една щастлива паричка – първата изработена на нова работа, дадена от добър човек или от успешна сделка.
Тя не трябва да се харчи. Спечелени на комар или намерени пари трябва да бъдат изхарчени веднага или раздадени на нуждаещи се – те няма да ви донесат добро.

Привличане на парите в портфейла ви

Привличане на парите в портфейла виПълният портфейл е най-добрият антидепресант. Но именно от портфейла зависи до каква степен парите ще бъдат привлечени от него – затова трябва да спазвате някой принципи на фън шуй.
Портфейлът трябва да бъде достатъчно обемен. Когато сложите пари в него, те трябва да лежат така, че да не са смачкани, сгънати на две или на три.
Парите трябва да се чувстват добре в портфейла ви. Поне един от параметрите на портфейла ви трябва да съответства на императорския размер.
Ако и трите параметра – височина, широчина и дълбочина са според императорските разбирания, това е най-добрият начин да привлечете парите.
Императорските размери за привличане на пари са 5.37 см, 18.8 см, 24.175 см, 25.52 см.
Що се отнася до цвета, то според фън шуй цветовете на парите са тези, които са близки до цветовете на земята и цветовете на метала. Тези стихии привличат богатството.
Цветът на портфейла трябва да е кафяв, теракотов, жълт, сребрист, сив или бял. Сребристият цвят е актуален само до края на тази година, тъй като това е годината на Сребърния Заек.
Портфейлът ви не трябва да е син на цвят, това е цветът на стихията на водата. Те са сигурен знак, че парите ви скоро ще напуснат портфейла ви, направо ще изтекат от него.
Портфейлът трябва да е изработен от кожа или велур. Недопустими са найлоновите портфейли. Найлонът не пропуска енергийните потоци, такъв портфейл е мъртъв.
В портфейла ви не трябва да има снимки. Те пресичат енергията на парите. Изпокъсаният портфейл не привлича пари. Никога не оставяйте портфейла си напълно празен.


Привличане на пари с помощта на зеления цвят




Много силен и прост ритуал за привличане на пари.
Зеленият цвят в аурата привлича пари.
Озеленяваме аурата :
Вземаме лист хартия и това, което ни харесва или ни е под ръка:
бои, маркери, моливи – и рисуваме това, което искаме в зелен цвят.
Такова зелено което ни харесва и го правим с удоволствие(това е основното и много важно).
На следващия ден получаваме пари.
Изключително положителни отговори във форума за този ритуал.

От форума:
1.Може да се оцвети Мандал в зелен цвят.Мандала може да се свали и принтира от интернет.
2.По време на рисуването мислете за своето желание, визуализирайте го.
3.Препоръчителна фаза на луната: Първи лунен ден!
Луната трябва да бъде растяща.
4.Рисунката може да поставите в зоната на богатството – югоизток, забравяте за нея и творите отново, ако желаете.
     А ето тук е пълно с идеи и вдъхновения за засилване на мисълта и положителната енергия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар